Mirësevini në Infiniti Group Albania. Me mbi 26,000 produkte cilësore, produkte në magazinë dhe një gamë të shërbimeve mbështetëse të biznesit, ne kemi gjithçka që ju nevojitet për të mbajtur biznesin tuaj në lëvizje.

Produktet Tona

PRINTERA

 • Printera
 • Tonera
 • Cartridge
 • Ink

AKSESORË IT

 • Kufje dhe Bokse
 • Filtër i ekranit, kabllo dhe lidhës i shumëfishtë
 • Kamera dixhitale
 • CD’s, DVD’s y Blu Ray

ELEKTRONIKË

 • Makina llogaritëse
 • Bateritë, Karikues, Ndriçim
 • USB
 • CD DVD

ARTIKUJ SHKOLLOR

 • Artikuj Shkrimi
 • Artikuj per Ngjyrosje
 • Stilolapsa, lapsa, lapustina
 • Ink

ARTIKUJ PER ZYRE

 • Artikuj Prezantimi
 • Artikuj shkrimi
 • Artikuj tavoline
 • Blloqe & Axhenda

ELEKTRONIKË

 • Makina llogaritëse
 • Bateritë, Karikues, Ndriçim
 • USB
 • CD DVD

PRINTERA

PRINTERA

PRINTERA

TEKNOLOGJIA

PRINTERA

 • Printera
 • Tonera
 • Cartridge
 • Ink

AKSESORË IT

 • Kufje dhe Bokse
 • Filtër i ekranit, kabllo dhe lidhës i shumëfishtë
 • Kamera dixhitale
 • CD’s, DVD’s y Blu Ray

ELEKTRONIKË

 • Makina llogaritëse
 • Bateritë, Karikues, Ndriçim
 • USB
 • CD DVD
ZYRA & ARTIKUJ SHKOLLORE

ARTIKUJ SHKOLLOR

 • Artikuj Shkrimi
 • Artikuj per Ngjyrosje
 • Stilolapsa, lapsa, lapustina
 • Ink

ARTIKUJ PER ZYRE

 • Artikuj Prezantimi
 • Artikuj shkrimi
 • Artikuj tavoline
 • Blloqe & Axhenda

ELEKTRONIKË

 • Makina llogaritëse
 • Bateritë, Karikues, Ndriçim
 • USB
 • CD DVD
DOSJE, ARKIVA & RUAJTJA

PRINTERA

PRINTERA

PRINTERA

PRODUKTE LETRE
TONERA
LODRA

Dyqani Online

Zgjidhja jonë e thjeshtë ofron një gamë gjithëpërfshirëse të produkteve dhe shërbimeve të biznesit me çmime konkuruese nga një kompani me një pasion për ofrimin e një shërbimi të jashtëzakonshëm dhe sistemeve të prokurimit që përshtaten me mënyrën e punës.
BLI TANI

Brandet Tona

Menu