A dëshironi të jeni një rishitës i produkteve tona ?

Infiniti Group ju vë në dispozicion të gjitha mjetet e nevojshme për të promovuar biznesin tuaj

Infiniti Group Albania Sh.p.k ka një gamë të gjerë shërbimesh dhe zgjidhjesh që kanë të bëjnë me shpërndarjen e pajisjeve të zyrës, materialeve shkollore dhe artikujve të letrës, duke ofruar një shërbim të shquar Rishitesit të saj, pavarësisht nga madhësia ose shkalla e specializimit.

Avantazhet që ne ofrojmë

Gama më e madhe e markave

Katalogu më i plotë i tregut

Të gjitha nevojat e klientit tuaj në një vend

Plani i përshtatshëm i marketingut

Gama më e madhe e markave

Katalogu më i plotë i tregut

Të gjitha nevojat e klientit tuaj në një vend

Plani i përshtatshëm i marketingut

Gama më e madhe e markave

Katalogu më i plotë i tregut

Të gjitha nevojat e klientit tuaj në një vend

Plani i përshtatshëm i marketingut

A jeni gati për të rritur biznesin tuaj?

Ne duam të punojmë me ju. Nëse ju jeni një dyqan, një furnizues që specializohet në materiale zyre, një specialist kompjuteri, një reseller i madh ose një dyqan shkrimi, ne ofrojmë një shërbim gjithëpërfshirës që do të mbulojë të gjitha nevojat e klientëve tuaj. Na kontaktoni dhe bëhuni reseller tonë.

Apliko per tu bere rishitesi ynë
Menu