Ne jemi Infiniti Group

Kompania lider në rrjetin e kancelarive, pajisjet e zyrës, materialet shkollore dhe furnizimet me letra

Infiniti Group Albania Sh.p.k

Infiniti Group është specializuar në plotësimin e nevojave me materiale kancelarie, me produkte kartolerie si dhe me produkte dhe bojra printimi për çdo segment të tregut.

Si një lider me eksperiencë 15 vjeçare, në sajë të përkushtimit dhe profesionalizmit, përpiqet të lehtësojmë dhe të bëjmë më komode punën tuaj të përditshme në zyrë: duke organizuar me estetikë tavolinën tuaj; duke ju ndihmuar në arshivimin e dokumentave dhe duke optimizuar kostot e printimit.

Ne sjellim përfitime reale në secilin prej klientëve tanë, duke filluar nga nxenesit e shkollave, studenteve e duke vazhduar me bisneset e madhësive të ndryshme; bankat dhe shoqëritë e telekomunikacionit, administrata publike, organizata të ndryshme jo-qeveritare, shërbime diplomatike, etj.

Infiniti Group ka në portofolin e saj një gamë të madhe produktesh, duke u përpjekur gjithmonë që të ofrojë produkte me një raport cilësi – çmim optimal dhe te perballueshme nga konsumatori shqipetar.

Tek ne mund të gjeni produktet e brandeve më të suksesshme në botë si dhe ato më modeste, duke filluar nga: Aksesorë për pajisje kompjuterike, Materiale arshivimi, Materiale shkrimi, Organizim zyre dhe tavoline, Tonera për printera e fotokopje, Materiale kancelarie , duke filluar nga letra të formateve të ndryshme deri tek blloqe, dosje, etj.

Infiniti Group Albania gjithashtu ofron shërbimin e shitjeve Online , ku përveçse me një telefonatë ose e-mail, tashmë edhe me vetëm me një klikim do të keni në ambientet tuaja produktet e kërkuara. Në saj të organizmit të brendshëm të kompanisë sonë, kemi mundësuar t’ju shërbejmë me sukses dhe profesionalizëm të gjithë klientëve pavarësisht nga madhësia e tyre. Duke filluar nga klientët fundorë e duke vazhduar me sektorin B2B (Business-to-Business), përpiqemi të jemi seriozë e komunikues.

731,125


MILLION EUROS

Infiniti Group Albania Sh.p.k është dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec lobortis varius elit, in vehicula lorem sagittis ac.

26


QYTETE

Infiniti Group Albania Sh.p.k është dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec lobortis varius elit, in vehicula lorem sagittis ac.

5,125


KLIENTË

Infiniti Group Albania Sh.p.k është dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec lobortis varius elit, in vehicula lorem sagittis ac.

342


BRANDE

Infiniti Group Albania Sh.p.k është dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec lobortis varius elit, in vehicula lorem sagittis ac.

25,300


ARTIKUJ

Infiniti Group Albania Sh.p.k është dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec lobortis varius elit, in vehicula lorem sagittis ac.

Menu