2003
Themelimi i Infiniti Group Sh.p.k

Infiniti Group filloi ne nje dyqan te vogel ne periferi te Tiranes ne Selite ne vitin 2003. Themeluar nga dy sipermarres te rinj qe ne momentet e para konceptuan krijimin e nje rrjeti disa dyqanesh qe ofronin te njejtat standarte ne sherbim, cmime dhe produkte ne gjithe Shqiperine.

2004
Hapet filiali i dyte

Hapet filiali i dyte prane Sheshit “Willson” aty ku konkurenca ishte me e madhe duke e shendrruar qe ne kete moment ne nje lojtar kryesor te furnizimit te zyrave dhe kompanive kryesore me kancelari.

2010
Hapen tre filiale te reja

Infiniti Group shtrihet edhe tek Komuna e Parisit, Don Bosko dhe me nje filial ne Berat.

2012
Hapim dyqanet e reja ne Tirane

Krijohen dyqane te reja ne Xhamllik- Tirane dhe perball shkolles “Harry Fulz”

2013
Infiniti Group hap 55 dyqane ne total

Krijohen dyqane te reja ne Koplik, Shkoder, Lezhe, Divjake, Lushnje, Ali Dem, Laprak, Yzberisht, etj

2015
Krijohet eCommerce për Shitje Online

Krijohet rrjeti online i shitjes se produkteve te kancelarise me pakice dhe shumice.

2019
…Vazhdojmë të mbetemi lider
Menu