Puno me ne

Në Infiniti Group, ne besojmë në potencialin e njerëzve. Bashkohuni me një ekip të madh profesionistësh multikulturorë me një grup të gjerë profilesh.

Çfarë e bën Infiniti Group një kompani të madhe

Njerëzit Tanë

Pothuajse 100 individë të cilët, me përkushtimin dhe angazhimin e tyre të përditshëm, kontribuojnë në rritjen e kësaj kompanie, me një thirrje të qartë shërbimi për furnizuesit, klientët dhe aksionarët tanë.

Vlerat Tona

Mënyra jonë për të bërë gjërat është vendosur nga vlerat tona, të cilat si rezultat krijojnë një mjedis të mirë pune dhe një krenari në përkatësinë

Një kompani kombetare

Infiniti Group është i pranishëm në 26 qytete, me punonjës me profile profesionale shumë të ndryshme, duke krijuar një mjedis të pasur me mundësi të shumta

Vende pune vakante

Edhe pse nuk ka vende të lira pune për momentin, ju mund të na dërgoni kurrikulën tuaj për vendet e lira të ardhshme. Ju lutemi, plotësoni formularin në vijim dhe shtoni CV-në tuaj.

Menu